Acer pregateste 4 noi telefoane, modelul A1 dotat cu Android

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.082 ori
<b>Acer pregateste 4 noi telefoane, modelul A1 dotat cu Android</b>Vestea zilei vine de la Philippine Business Mirror, ziar care anunta ca Acer va lansa primul sau telefon Android in luna septembrie, impreuna cu alte 3 terminale mobile. O sursa misterioasa din cadrul producatorului taiwanez afirma ca Acer va lansa 4...

Vestea zilei vine de la Philippine Business Mirror, ziar care anunta ca Acer va lansa primul sau telefon Android in luna septembrie, impreuna cu alte 3 terminale mobile.

O sursa misterioasa din cadrul producatorului taiwanez afirma ca Acer va lansa 4 telefoane in luna septembrie, iar printre acestea se numara si modelul A1, care ruleaza Android. Acer A1 va fi dotat cu un display touchscreen si deocamdata nu avem vreo declaratie din partea producatorului sau a celor de la Google, care sa infirme aceste informatii.

Faptul ca vom asista la lansarea a 4 noi telefoane Acer nu poate decat sa ne incante, dar speram sa nu avem iar de-a face cu o serie de clone E-Ten Glofiish. Oare va avea si Dell norocul sa ajunga in prag de lansare a unui terminal mobil Android, avand in vedere neintelegerile sale cu operatorii?

Via: [Gsmdome.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×