Telefonul Ace a sosit, prin Sprint si Samsung

1.569 ori
<b>Telefonul Ace a sosit, prin Sprint si Samsung</b>Piata smartphone-urilor are astazi un nou membru, Ace, Samsung Ace, cel mai nou terminal mobil disponibil in reteaua operatorului american Sprint. Designul sau este similar cu cel al popularului BlackJack, dupa cum puteti observa in imaginea urmatoare:...

Piata smartphone-urilor are astazi un nou membru, Ace, Samsung Ace, cel mai nou terminal mobil disponibil in reteaua operatorului american Sprint. Designul sau este similar cu cel al popularului BlackJack, dupa cum puteti observa in imaginea urmatoare:

Terminalul este dotat cu un display color cu diagonala de 2.3 inch, in vreme ce sistemul sau de operare este Windows Mobile 6. Telefonul are dimensiuni rezonabile, masurand doar 4.65 x 2.32 x 0.46 inch, in vreme ce Sprint va oferi acces la serviciile sale TV, peste 50 de canale de televiziune live si video la cerere. Revenind la Ace, acesta include o tastatura QWERTY completa, plus suport Bluetooth si un difuzor stereo. Evident, Samsung Ace este smartphone-ul perfect pentru utilizatorii de tip business, permitand acestora sa vizualizeze fisiere cu ajutorul lui Microsoft Office Word, Excel si PowerPoint.

Noul handset Samsung sta bine si la capitolul conectivitate, operand in retele CDMA si GSM/GPRS, prin roamingul oferit de Sprint. Clientii operatorului pot primi si initia apeluri in 180 de tari cu ajutorul noului terminal. Ace foloseste o rotita navigationala pentru a usura navigatia intre aplicatii, iar memoria sa este de 2 GB datorita faptului ca terminalul suporta carduri microSD. Lista sa de specificatii se incheie cu o camera de 1.3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video. Sprint a anuntat ca Ace va fi disponibil pentru clientii business la pretul de 199.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani, incepand cu luna martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×