Romtelecom propune o superoferta pentru clientii companii

1.581 ori
<b>Romtelecom propune o superoferta pentru clientii companii</b>Operatorul Romtelecom ofera incepand cu aceasta saptamana clientilor sai companii centrale telefonice plus echipamente gratuit, ne informeaza dailybusiness.ro. Oferta este valabila la incheierea unui contract pe 2 ani, pentru un serviciu fix de telefonie....

Operatorul Romtelecom ofera incepand cu aceasta saptamana clientilor sai companii centrale telefonice plus echipamente gratuit, ne informeaza dailybusiness.ro. Oferta este valabila la incheierea unui contract pe 2 ani, pentru un serviciu fix de telefonie.

Aceasta reducere unica va fi valabila pana in data de 18 mai, in cazul contractelor pe 2 ani. Companiile care doresc sa adopte un serviciu de telefonie fixa Romtelecom pana atunci beneficiaza de o centrala telefonica si un telefon de secretariat, complet gratuit, dupa cum este si instalarea. Vasile Voicu, director coordonator directia managementul produsului (segment business) a declarat pentru dailybusiness: "Oferta se adreseaza in special companiilor care au in medie 16 angajati. Oferta o consideram o premiera pe piata din Romania, avand in vedere gratuitatea serviciilor si produselor oferite".

In cadrul ofertei se afla 4 pachete de echipamente, ce includ de la 2 la 6 linii telefonice sau trunchiuri, dar si un aparat telefonic de secretariat. Pe lista de optiuni se afla si liniile de interior, faxul, teleconferintele in 3, vizualizarea numarului apelantilor, extinderea numarului de linii telefonice utilizate si multe altele. Va exista un abonament lunar cu o valoare de minim 10 euro/luna (fara TVA) pentru liniile telefonice/trunchiuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×