Glu Mobile anunta jocuri pentru N-Gage

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.492 ori
<b>Glu Mobile anunta jocuri pentru N-Gage</b>In cadrul GDC (Game Developer Conference) din San Francisco, Glu Mobile si Nokia au prezentat un numar mare de titluri destinate platformei mobile de gaming N-Gage. Batman este protagonistul jocului The Dark Knight, ce are legatura cu noul film Batman...

In cadrul GDC (Game Developer Conference) din San Francisco, Glu Mobile si Nokia au prezentat un numar mare de titluri destinate platformei mobile de gaming N-Gage.

Batman este protagonistul jocului The Dark Knight, ce are legatura cu noul film Batman care va fi lansat in curand si urmareste aventurile "Cavalerului Negru" in Gotham City. Speed Racer este de asemenea un joc, in curand disponibil prin N-Gage, numele sau legandu-se tot de un film pe care il vom vedea in curand pe ecrane. Jocul este unul de curse, in vreme ce un alt titlu anuntat pentru mobile este Super Slam Ping Pong, un joc de bataie in stilul lui Super K.O. Boxing.

Practic, orice tip de gamer va fi impacat, prin lansarea acestor 3 jocuri, unul de actiune, unul de curse si unul de bataie. Banuiesc ca Speed Racer va fi cel mai popular din acest trio, dar ramane de vazut ce fel de calitate are grafica lui The Dark Knight si cat de popular va fi jocul, in tandem cu productia cinematografica, in care joaca si actorul Heath Ledger, ce a murit in urma cu o luna.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×