Ceasul cu functii de telefon mobil de la CECT

Autor:  | Publicat în:  CECT 4.055 ori
<b>Ceasul cu functii de telefon mobil de la CECT</b>Evident am mai vazut "casnicii reusite" intre telefoane mobile si ceasuri, dar terminalul CECT din imaginea urmatoare nu este deloc o idee rea, fiind aplicatia ideala a conceptului de ceas-telefon. Din nefericire nu avem prea multe detalii despre...

Evident am mai vazut "casnicii reusite" intre telefoane mobile si ceasuri, dar terminalul CECT din imaginea urmatoare nu este deloc o idee rea, fiind aplicatia ideala a conceptului de ceas-telefon.

Din nefericire nu avem prea multe detalii despre terminalul celor de la CECT, dar se pare ca device-ul suporta conectivitate GSM si permite utilizatorilor sa initieze apeluri prin Bluetooth sau prin microfonul incorporat. Ceasul-telefon include un combo speaker/microfon, dar si un media player si cateva jocuri, care va vor tine ocupat destul timp incat sa apreciati gadgetul chiar si dupa o folosire de durata.

Nu se cunoaste inca pretul terminalului sau o data de lansare, dar putem sa punem pariu ca-l vom vedea intai pe piata asiatica, apoi pe "Batranul Continent". Pana atunci ne multumim cu pozele postate de CECT pe site-urile de profil sau, am putea apela la compania ABS pentru a obtine un astfel de terminal inaintea tuturor, poate chiar inaintea reprezentatilor presei de specialitate. Telefonul mobil inglobeaza tot mai multe gadgeturi recent, devenind GPS-ul perfect, o camera foto/video rezonabila, un MP3/video player de top si un ceas supradotat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×