Telefonul Amazon prezentat În exclusivitate În imagini reale, vine cu 6 camere si interfață 3D

2.205 ori
<b>Telefonul Amazon prezentat În exclusivitate În imagini reale, vine cu 6 camere si interfață 3D</b>Există două moduri să propagi un leak dacă ești o companie relativ deschisă: să faci să pară totul un accident, sau să oferi elegant câteva detalii unei publicații reputate. Amazon a ales ruta a doua, astfel că telefonul lor a ajuns pe mâna...

Există două moduri să propagi un leak dacă ești o companie relativ deschisă: să faci să pară totul un accident, sau să oferi elegant câteva detalii unei publicații reputate. Amazon a ales ruta a doua, astfel că telefonul lor a ajuns pe mâna celor de la BGR.

Acest smartphone Amazon neanunțat încă este prezentat în acest articol, dar înainte de va spune că seamănă cu un Lumia, aflați că el este închis într-o carcasă specială care îi ține designul secret. BGR afirma că acesta este unul dintre cele două (cel puțin două) telefoane la care Amazon lucrează în acest moment. Un al doilea handset entry level cu dotări mai modeste este și el în dezvoltare.

Telefonul Amazon prezentat În exclusivitate În imagini reale, vine cu 6 camere si interfata 3D

în schimb terminalul principal va fi unul high end și se afla în dezvoltare de câțiva ani. Conform unor surse apropiate de Amazon, handsetul va avea 2 GB RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon și va rula o versiune customizata de Android. Avem parte și de un display de 4.7 inch, dar și o rezoluție 720p, aparent. Nu există încă un nume pentru produs, iar acest device vine cu o colecție de nu mai puțin de 6 camere, printre care și o cameră principală de 13 MP.

Telefonul Amazon prezentat În exclusivitate În imagini reale, vine cu 6 camere si interfata 3D

Vom avea parte și de 4 camere frontale care permit implementarea unor efecte 3D în interfața și folosesc infraroșu. Camerele vor detecta și privirea utilizatorului în raport cu ecranul, iar rezultatul va fi o experiență tridimensională. Sunteți gata de un telefon Amazon cu interfața 3D nemaivăzută?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×