Scannerul de amprente al lui Samsung Galaxy S5 a fost hackuit, conturile PayPal sunt expuse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.331 ori
<b>Scannerul de amprente al lui Samsung Galaxy S5 a fost hackuit, conturile PayPal sunt expuse</b>Au început să apară controverse și în jurul scannerului de amprente de pe Samsung Galaxy S5, după ce și dotarea similară a lui iPhone 5s a avut securitatea expusă anul trecut. Aparent scannerul lui S5 a fost hackuit, expunând conturile PayPal...

Au început să apară controverse și în jurul scannerului de amprente de pe Samsung Galaxy S5, după ce și dotarea similară a lui iPhone 5s a avut securitatea expusă anul trecut. Aparent scannerul lui S5 a fost hackuit, expunând conturile PayPal asociate.

După cum știți, acel senzor de pe S5 are certificare din partea celor de la PayPal pentru a fi folosit pentru tranzacții. în aceste zile eu personal învăț cum să umblu cu acest senzor, pentru a trece peste acele aparente dificultăți de utilizare din timpul comparației cu HTC One M8. Ei bine, un blog de securitate german a postat pe web dovada că acest scanner poate fi păcălit cu o amprentă falsă.

în doar câteva minute hackerii au creat o imitație de amprentă, copiată după una reală și au avut acces la handset. Vă reamintesc că și iPhone 5s a fost hackuit în același mod. Aparent în cazul telefonului Samsung vulnerabilitatea e și mai periculoasă. în cazul lui TouchID trebuie să și scrieți o parolă înainte de a folosi o amprentă pentru autentificare, dar pe Galaxy S5 nu avem acest pas.

Iată mai jos cum are loc această falsificare de amprenta:
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×