Telefonul Android, Creative Zii Phone, gata de lansare in 2 saptamani

Autor:  | Publicat în:  Creative 1.825 ori
<b>Telefonul Android, Creative Zii Phone, gata de lansare in 2 saptamani</b>Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de Zii Summit, un eveniment care va avea loc pe 1 si 2 decembrie 2009 si va include lansarea mult-asteptatului terminal Android Zii. Handsetul este produs de filiala Creative, ZiiLabs, care va oferi servicii Zii...

Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de Zii Summit, un eveniment care va avea loc pe 1 si 2 decembrie 2009 si va include lansarea mult-asteptatului terminal Android Zii. Handsetul este produs de filiala Creative, ZiiLabs, care va oferi servicii Zii partenerilor si producatorilor ce vor folosi chipul cu acelasi nume.

Nu e vorba doar despre un singur telefon Android cu chip Zii, ci de o intreaga serie de terminale, printre care si un tablet cu ecran touch, un netbook, un web box, un sistem de camere multi view, difuzoare ultra-performante, o tastatura tip pian pentru PC si un cititor E-book portabil. Aceasta gama variata de produse arata cat de versatil este chipul in cauza, el fiind prezent pe atat de multe terminale.

Cel mai interesant handset este cu siguranta telefonul Android Zii, care va veni cu o tehnologie high definiton 3D si o platforma Android optimizata. Printre functiile terminalelor bazate pe chipul Zii se numara outputul video 1080p HD, accelerararea grafica, calitatea audio deosebita, o interfata impresionanta, procesarea imaginii, web browsing accelerat si suportul OpenGL ES 3D.

Lista de servicii Zii include, printre altele si ZiiMeet, un sistem de video conferinte de noua generatie, foarte flexibil si cu mare potential pentru oamenii de afaceri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×