Adobe lanseaza Flash Player 10.1 si AIR 2.0, ambele cu suport multitouch

Autor:  | Publicat în:  Software 2.128 ori
<b>Adobe lanseaza Flash Player 10.1 si AIR 2.0, ambele cu suport multitouch</b>La doar o saptamana dupa ce aflam ca Adobe Systems va disponibiliza 700 de angajati (9% din personalul sau la nivel international), iata ca faimoasa companie lanseaza 2 produse mult asteptate, Flash Player 10.1 si AIR 2.0. Ambele softuri sunt disponibile...

La doar o saptamana dupa ce aflam ca Adobe Systems va disponibiliza 700 de angajati (9% din personalul sau la nivel international), iata ca faimoasa companie lanseaza 2 produse mult asteptate, Flash Player 10.1 si AIR 2.0.

Ambele softuri sunt disponibile in varianta beta, pentru toate cele 3 sisteme de operare importante (Windows, Mac, Linux). Aflati si ca AIR 2.0 si Flash Player 10.1 sunt compatibile cu netbookurile bazate pe platforme x86 si ca le puteti descarca de aici (Flash Player) si aici (AIR). Aceste noi softuri au fost anuntate la inceputul lunii octombrie si prezentate oficial in cadrul evenimentului Adobe MAX 2009, care a avut loc recent.

Puteti admira un clip de la Adobe MAX mai jos, prezentand functiile noi ale lui AIR si Flash Player. La prima vedere, atat Adobe AIR 2, cat si Flash Player 2 aduc ca factor de noutate suportul pentru gesturi si multitouch, un sistem de administrare a erorilor si suport pentru accesul local la microfon.

Adobe Flash Player 10.1 permite acum decodarea video a fisierelor H.264 pe PC-uri Windows, netbook-uri sau alte terminale mobile. Vestile sunt bune si pentru cei care doresc noul Flash Player pe mobil, de vreme ce o versiune public beta a acestuia pentru webOS va sosi in 2009, iar iuna pentru Google Android in 2010.

Printre noutatile din AIR 2.0 se numara un WebKit mai rapid, suport imbunatatit pentru socket-uri, API-uri pentru procese native, API-uri open document si multe altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×