Telefonul Android Kogan Agora Pro fotografiat in actiune

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.050 ori
<b>Telefonul Android Kogan Agora Pro fotografiat in actiune</b>Aflam despre existenta telefonului Android Kogan Agora Pro in luna decembrie, pentru prima oara si iata ca initiativa australiana prinde contur, dupa cum o arata si aceasta prima imagine cu handsetul. Desi ne asteptam ca al doilea telefon Android sa fie...

Aflam despre existenta telefonului Android Kogan Agora Pro in luna decembrie, pentru prima oara si iata ca initiativa australiana prinde contur, dupa cum o arata si aceasta prima imagine cu handsetul.

Desi ne asteptam ca al doilea telefon Android sa fie produs de un mare brand ca HTC sau Samsung, iata ca el vine de la Kogan si este mai putin impresionant decat am fi crezut initial. Va reamintim ca terminalul soseste cu un procesor de 624 MHz, 128 MB RAM si 256 MB ROM. Display-ul sau este un touchscreen de 2.5 inchi, iar pe lista de specificatii a lui Agora Pro se afla si Bluetooth, GPS, WiFi si o camera de 2 megapixeli.

Sub ecranul acestui handset se afla o tastatura QWERTY, iar capacitatea sa de stocare poate fi marita cu ajutorul unui slot pentru carduri microSD. Evident, toate aplicatiile Google sunt suportate, ecranul Home este customizabil, iar web browsingul se realizeaza foarte usor cu ajutorul unei "rude" a lui Chrome.

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×