Motorola anunta 3 noi telefoane, doar unul interesant

2.085 ori
<b>Motorola anunta 3 noi telefoane, doar unul interesant</b>Motorola tocmai a prezentat oficial 3 noi telefoane care nu ne-au surprins de vreme ce acestea fusesera "scapate" pe Internet cu ceva timp in urma si aflasem cateva informatii despre ele si cu o saptamana in urma. Printre cele 3 handseturi se numara...

Motorola tocmai a prezentat oficial 3 noi telefoane care nu ne-au surprins de vreme ce acestea fusesera "scapate" pe Internet cu ceva timp in urma si aflasem cateva informatii despre ele si cu o saptamana in urma.

Printre cele 3 handseturi se numara Motorola Renew W233, care va sosi pe piata prin T-Mobile la inceputul lunii viitoare si nu este chiar cel mai dorit de catre public. Cel de-al doilea telefon anuntat de Moto este Tundra VA76r, prezentat de AT&T inca din decembrie si nu foarte atractiv pentru public, ca si modelul anterior, in ciuda faptului ca el este un terminal foarte rezistent la socuri.

In cele din urma, Moto ne-a prezentat modelul SURF A3100, sau mai bine zis Atila, pe care il asteptam cu nerabdare si asupra caruia s-a speculat foarte mult in 2008. SURF este destul de performant, suportand conectivitate 3G si fiind dotat cu o camera de 3 megapixeli, Bluetooth Stereo, Wi-Fi, aGPS si multe altele.

Motorola A3100

Urmeaza acum sa asistam la anuntul oficial al lui Alexander, "fratele" QWERTY al lui Atila, care soseste insotit de un stylus si margini rotunjite, un look pe care nu il vor aprecia prea multi utilizatori.

Sursa: Boygeniureport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×