Telefonul Basic Tab provoaca iPhone-ul la duel

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.619 ori
<b>Telefonul Basic Tab provoaca iPhone-ul la duel</b>In cazul in care ati considerat ca ati fi putut proiecta un iPhone mai aratos, doleantele dumneavoastra sunt indeplinite prin intermediul designului Basic Tab, un concept ce apartine lui Jaren Goh. Acest telefon incorporeaza un touchscreen, dar evita sa...

In cazul in care ati considerat ca ati fi putut proiecta un iPhone mai aratos, doleantele dumneavoastra sunt indeplinite prin intermediul designului Basic Tab, un concept ce apartine lui Jaren Goh.

Acest telefon incorporeaza un touchscreen, dar evita sa copieze lookul lui iPhone, prin intermediul catorva trucuri de design. Display-ul lui Basic Tab este lat si negru, fiind plasat deasupra unei parti metalice a handsetului, care confera un pic de agresivitate a la RAZR acestui concept. Telefonul este destinat publicului format din trendsetteri, iar acest handset intra cu usurinta in categoria fashion.

Telefonul concept Basic Tab

Uitati-va numai la piesa metalica folosita pentru a acoperi camera... Eleganta, stil si un terminal subtire - exact ce lipseste lui iPhone pentru a fi rafinat, nu doar performant. Retineti faptul ca designerul lui Basic Tab s-a concentrat mai mult pe design decat pe dotari, astfel ca nu cunoastem lista de specificatii a acestui telefon concept.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×