Telefonul Nokia Aeon disponibil acum doar in... China

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.226 ori
<b>Telefonul Nokia Aeon disponibil acum doar in... China</b>Nokia Aeon este probabil cel mai celebru telefon concept al producatorului finlandez si va va surprinde sa aflati ca handsetul este deja disponibil in China. Practic nu chiar Aeon, ci o clona a sa, o copie destul de fidela a conceptului. Telefonul este...

Nokia Aeon este probabil cel mai celebru telefon concept al producatorului finlandez si va va surprinde sa aflati ca handsetul este deja disponibil in China. Practic nu chiar Aeon, ci o clona a sa, o copie destul de fidela a conceptului.

Telefonul este deja vandut in China cu branding Nokia si soseste cu o fatada metalica glossy, un display TFT cu diagonala de 2.2 inchi si o tastatura "invizibila". Lista de specificatii include si Bluetooth, suport dual SIM, player audio si difuzoare stereo 3D. Este foarte posibil ca acest "frate vitreg" al lui Nokia Aeon sa includa si o camera de 2 megapixeli, dar cu potentialul de a scoate poze la doar 1.3 megapixeli.

Nokia Aeon China

Din pacate aici se opreste lista de dotari a handsetului, deoarece producatorii sai asiatici nu au reusit sa reproduca si feature-urile futuriste propuse de Nokia, de la schimbarea formei terminalului la incarcarea solara. Pe cand si un Nokia Morph clonat de catre chinezi sau poate un Tube fabricat mai devreme? Suntem surprinsi ca nu am vazut inca un Nokia Tube 5800 pe piata asiatica deja, de vreme ce clonele sunt foarte populare in Orientul Indepartat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×