Ruleaza Google Android pe Nokia N810 in doar 5 minute

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.363 ori
<b>Ruleaza Google Android pe Nokia N810 in doar 5 minute</b>Internet Tabletul Nokia N810 este un terminal foarte util, dar in cazul in care nu sunteti incantati de sistemul de operare bazat pe Linux avem o alta varianta pentru dumneavoastra: celebrul Google Android. Se pare ca un grup de minti luminate au...

Internet Tabletul Nokia N810 este un terminal foarte util, dar in cazul in care nu sunteti incantati de sistemul de operare bazat pe Linux avem o alta varianta pentru dumneavoastra: celebrul Google Android.

Se pare ca un grup de minti luminate au descoperit o metoda de a rula Google Android pe Nokia N810, in ciuda faptului ca OS-ul nu a fost lansat oficial inca. Temerarii au folosit o versiune beta destinata developerilor in cazul acestui sistem de operare mobil si l-au implementat pe terminalul portabil Nokia.

Pentru a porta Android pe N810 trebuie doar sa urmati 2 pasi simpli, ambii implicand descarcarea unui fisier. Procesul dureaza in total 5 minute, dar retineti faptul ca aceasta portare va anuleaza garantia tabletului. Pe scurt ce trebuie sa faceti este sa descarcati fisierul "android.img.bz2" de la aceasta aceasta adresa , apoi sa instalati "android-installer.deb" de la una dintre urmatoarele 2 adrese:aici si aici.

Apoi veti reseta tabletul N810 si veti rula Android dand click pe iconul corespunzator OS-ului, aflat in subfolderul Extras. In cazul in care nu doriti sa va blocati terminalul urmati sfaturile de la aceasta adresa, si retineti ca portarea va functiona doar pe terminalele N810 ce folosesc ultimul firmware, Diablo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×