Telefonul BBC este unul top secret

1.072 ori
<b>Telefonul BBC este unul top secret</b>BBC va lansa un telefon "top secret" dezvoltat de catre IA Technology si se pare ca terminalul va sosi cu "primul sistem performant de recunoastere vocala pentru terminale mobile". Handsetul este unul foarte sigur, folosind portalul Internet Zumba Lumba...

BBC va lansa un telefon "top secret" dezvoltat de catre IA Technology si se pare ca terminalul va sosi cu "primul sistem performant de recunoastere vocala pentru terminale mobile".

Handsetul este unul foarte sigur, folosind portalul Internet Zumba Lumba pentru a stoca toate contactele utilizatorului, astfel ca in cazul furtului telefonului, fostul posesor al sau nu va fi privat de datele utile. Acest telefon este inconjurat de o aura de mister, de vreme ce prea multe detalii despre el nu pot fi dezvaluite, dar ceea ce stim este ca el va sosi pe piata pana in iarna acestui an.

Observati in imaginea de mai sus si acea sectiune detasabila, in forma de semn al intrebarii, pe care o veti atasa urechii dumneavoastra si cu ajutorul careia veti controla handsetul prin comenzi vocale. Suntem siguri ca terminalul va fi unul scump, dar poate criza ii va scadea pretul la un nivel decent.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×