CT Scheduler, o aplicatie Windows Mobile pentru planificarea activitatilor utilizatorului

1.176 ori
<b>CT Scheduler, o aplicatie Windows Mobile pentru planificarea activitatilor utilizatorului</b>Connective Tools tocmai a anuntat lansarea lui CT Scheduler, in varianta pentru Windows Mobile Professional. Aplicatia va va permite sa programati diferite activitati, cum ar fi trimiterea automata a unui SMS, trecerea la un nivel al volumului mai scazut...

Connective Tools tocmai a anuntat lansarea lui CT Scheduler, in varianta pentru Windows Mobile Professional. Aplicatia va va permite sa programati diferite activitati, cum ar fi trimiterea automata a unui SMS, trecerea la un nivel al volumului mai scazut intr-o sedinta, activarea modului "Zbor cu avionul", a suportului WiFi si Bluetooth si multe altele.

Printre functiile lui CT Scheduler se numara o mare varietate de actiuni suportate: trimiterea SMS-urilor, redirectionarea apelurilor, modificarea volumului, activarea/dezactivarea suportului Bluetooth, a modului "zbor", a conectivitatii WiFi si GPRS. In plus, veti putea planifica mai multe activitati in acelasi timp, cu precizari de genul "prima zi de luni din luna", "ultima zi din weekend", "fiecare a treia joi" etc.

Exista si o functie de test, cu ajutorul careia veti simula evenimentele planificate si stocate in memoria telefonului, plus functia "Skip Next", care sare peste ultima activitate programata si trece la cea care urmeaza. CT Scheduler for Pocket PC este disponibil la pretul de 9.99 dolari prin Connective Tool, sau puteti descarca o versiune gratuita de proba de pe site-ul companiei.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×