Telefonul BenQ C30, un low-end care aduce cu Walkmanurile de alta data...

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.625 ori
<b>Telefonul BenQ C30, un low-end care aduce cu Walkmanurile de alta data...</b>Ne aflam in era telefoanelor dotate cu touchscreen si a butoanelor incomode din cauza designurilor SF alese pentru terminalele mobile. Va mai amintiti de Walkmanurile din anii 80 si inceputul anilor 90, care ne permiteau sa apasam cu forta pe un buton,...

Ne aflam in era telefoanelor dotate cu touchscreen si a butoanelor incomode din cauza designurilor SF alese pentru terminalele mobile. Va mai amintiti de Walkmanurile din anii 80 si inceputul anilor 90, care ne permiteau sa apasam cu forta pe un buton, fara a le scoate din buzunar? O astfel de apasare echivala cu o comanda sigura, fara incertitudinea de azi. BenQ C30 se intoarce la aceste radacini, prin abordarea sa:

Plasarea tastelor cu functii muzicale in varful terminalului reprezinta un feature destul de atractiv al acestui telefon. Din pacate, cei de la BenQ au fost conservatori pana la capat, creand un terminal low-end  care masoara 108 x 47.3 x 14.4 mm si cantareste 77 de grame. Restul specificatiilor tehnice ale acestui handset sunt ideale pentru un low-end, de la ecranul sau de 1.8 inch la o rezolutie mica, pana la camera VGA inclusa.

Nici gand de functii 3G, web browsing sau servicii email, dar beneficiem totusi de un slot microSD si suport pentru playbackul si inregistrarea fisierelor in format AAC, MP3, WAV si AVI.Printre dotarile telefonului se mai numara si un tuner FM si nici bateria nu sta rau, cu cele 4 ore de convorbire puse la dispozitia utilizatorului. Vom vedea o lansare a lui C30 in Europa si Asia catre finalul anului, producatorul mizand pe designul inedit, care aduce cu indragitele Walkmanuri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×