Investitii din Emirate, in telefonia fixa din Romania

1.241 ori
<b>Investitii din Emirate, in telefonia fixa din Romania</b>gOger Telecom si filiala sa din Turcia, Turk Telecom si-au anuntat intentia de a investi in serviciile de telefonie autohtone, dar si in cele slovene, conform Reuters. Oger Telecom este un operator de telefonie fixa si mobila, acesta oferind si servicii...

Oger Telecom si filiala sa din Turcia, Turk Telecom si-au anuntat intentia de a investi in serviciile de telefonie autohtone, dar si in cele slovene, conform Reuters.

Oger Telecom este un operator de telefonie fixa si mobila, acesta oferind si servicii Internet, iar compania a avut rezultate excelente in 2006, inregistrand venituri de 5.79 miliarde de dolari. Profitul sau net a fost de 1.283 miliarde de dolari, serviciile sale fiind disponibile in Arabia Saudita, Liban, Iordania, Africa de Sud si Turcia. La ora actuala au loc necogieri intre grupul Saudi Oger si conglomeratul Videndi, in urma carora se va decide vanzarea uni pachet de actiuni operatorului arab.

In 2005, Oger Telecom a achizitionat 55% din Turk Telekom, la pretul de 6.55 miliarde de dolari, datorita procesului de privatizare a companiei. Interesul numelor mari din industria telefoniei fixe si mobile europene si asiatice pentru companiile romanesti dovedeste faptul ca tara noastra are potential in acest domeniu. Cele mai bune exemple sunt fabrica Nokia de la Cluj sau hiturile pe banda din lumea jocurior mobile portate de EA Mobile Romania.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×