T-Mobile a lansat noile terminale Sidekick!

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 2.171 ori
<b>T-Mobile a lansat noile terminale Sidekick!</b>T-Mobile a lansat ieri noul Sidekick Slide, acesta fiind insotit de modelul Sidekick LX, de asemenea lansat ieri. Terminalele erau speculatii in urma cu cateva saptamani, dar iata-le in sfarsit devenind oficiale. Sidekick LX este mai mare decat celalalt...

T-Mobile a lansat ieri noul Sidekick Slide, acesta fiind insotit de modelul Sidekick LX, de asemenea lansat ieri. Terminalele erau speculatii in urma cu cateva saptamani, dar iata-le in sfarsit devenind oficiale.

Sidekick LX este mai mare decat celalalt terminal, datorita dotarilor sale, incluzand un display WQVGA widesreen. Conform T-Mobile, acesta foloseste tehnologia LCD hi-definition produsa de Sharp. Telefonul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, dar si cu un music player care ofera suport pentru fisierele audio in format MP3 si AAC. LX suporta carduri de memorie de pana la 4GB si include o versiune mobila a lui MySpace.

Sidekick Slide, pe de alta parte renunta la un design pompos in favoarea sliderului de succes. Terminalul este cu jumatate de inch mai scurt decat Sidekick LX, un feature pozitiv, avand in vedere marimea Sidekick-urilor pe care utilizatorii s-au chinuit sa le "indese" in buzunare pana acum. Pe lista de feature-uri ale lui Slide intalim un display QVGA, o camera de 1.3 megapixeli, un music player si toate optiunile de messaging pe care le putem dori.

Ambele telefoane vor fi disponibile prin T-Mobile incepand cu 17 octombrie, la pretul de 300 de dolari in cazul lui LX, respectiv 200 de dolari pentru Slide.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×