Telefonul-bijuterie Vertu Signature Precious, o operă de artă

2.759 ori
<b>Telefonul-bijuterie Vertu Signature Precious, o operă de artă</b>Dacă de la Nokia încă așteptăm un nou model care "să ne dea pe spate", segmentul său de lux Vertu nu ezită să lanseze noi terminale. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este un nou telefon de lux Vertu, cunoscut drept Signature Precious. &nbsp; Ce...

Dacă de la Nokia încă așteptăm un nou model care "să ne dea pe spate", segmentul său de lux Vertu nu ezită să lanseze noi terminale. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este un nou telefon de lux Vertu, cunoscut drept Signature Precious.

Ce aduce în plus acest terminal? Ei bine, tastele sale frontale sunt fabricate din safir și au fost inscripționate cu unelte cu vârf de diamant, din cauza durității lor. Tastatura are încrustate și rubine de 4.75 carate și până și locașul cartelei SIM are origini prețioase, fiind fabricat din aur sau platină.

Soneriile acestui telefon de lux sunt melodii compuse de către Dario Marianelli (compozitor cu premiu Oscar în palmares) și interpretate de care Orchestra Simfonică din Londra. Un alt aspect important al acestui terminal este faptul că el este fabricat manual în Marea Britanie de către o firmă specializată.

înlăturând componentele prețioase, avem de-a face cu un telefon 3G standard, cu Bluetooth, WiFi și display OLED. Nu avem încă un preț pentru această bijuterie, dar bănuim că va fi echivalentul unor case de pe Dorobanți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×