Allview F2 Crony, un nou telefon dual SIM lansat prin site-ul Groupon

2.264 ori
<b>Allview F2 Crony, un nou telefon dual SIM lansat prin site-ul Groupon</b>Allview a anunțat lansarea unui nou telefon dual SIM, modelul F2 Crony prin intermediul site-ului de reduceri Groupon. Terminalul va debuta luni, 20 iunie și va fi disponibil în primele 2 zile cu un preț promoțional de 269 de lei. &nbsp; Acest preț...

Allview a anunțat lansarea unui nou telefon dual SIM, modelul F2 Crony prin intermediul site-ului de reduceri Groupon. Terminalul va debuta luni, 20 iunie și va fi disponibil în primele 2 zile cu un preț promoțional de 269 de lei.

Acest preț înseamnă o reducere cu 23% față de prețul din magazine, care va fi de 349 de lei. în ce privește acest nou model Allview, F2 Crony este un terminal cu ecran touch de 3 inchi, conectivitate GPRS/EDGE și o carcasă cu grosime de 12.5 mm. Telefonul folosește o interfață bazată pe 3 ecrane virtuale, între care puteți naviga și pe care le puteți personaliza folosind widgeturi.

Același UI folosește o bară de meniu interactivă, ce permite accesarea funcțiilor esențiale ale telefonului. F2 Crony mai vine cu radio FM, o cameră de 3.2 megapixeli cu blitz, un media player (video/audio) și conexiune Bluetooth 2.0 A2DP. în plus, acest model folosește și un browser web nativ și permite accesul la rețelele de socializare.

La capitolul spațiu de stocare, veți avea la dispoziție un slot pentru carduri microSD de până la 16GB, iar în ce privește bateria, avem la dispoziție o unitate de 900 mAh, ce va asigura 240 de minute de convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×