Telefonul Casio G'zOne soseste prin Verizon Wireless

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.258 ori
<b>Telefonul Casio G'zOne soseste prin Verizon Wireless</b>Verizon Wireless a prezentat astazi oficial telefonul G'zOne Boulder, cel mai nou handset Push To Talk disponibil exclusiv prin intermediul operatorului american. Dupa cum va informam si in articolele anterioare terminalul este construit in conformitate...

Verizon Wireless a prezentat astazi oficial telefonul G'zOne Boulder, cel mai nou handset Push To Talk disponibil exclusiv prin intermediul operatorului american. Dupa cum va informam si in articolele anterioare terminalul este construit in conformitate cu specificatii militare, astfel ca rezista fara probleme la socuri, apa si praf.

Telefonul va fi disponibil din august la pretul de 129.99 dolari incluzand si un abonament Verizon pe 2 ani. Pe lista de specificatii a rezistentului terminal se afla VZ Navigator, o lanterna incorporata, o busola electronica, o camera de 1.3 megapixeli si suport pentru serviciul CAST Music. G'zOne soseste si cu un player audio pentru fisiere .mp3 si .wma sau .aac-uri neprotejate si fisiere audio in format .aac+.

GzOne Boulder de la Casio

Noul handset Casio include si un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB, recunoastere vocala, comanda vocala, speakerphone si un display TFT de 2 inchi cu rezolutie de 240 x 320 pixeli. Acesta este insotit de un display extern de 1.2 inchi, un Mono STN cu rezolutie de 96 x 96 pixeli. Bateria noului produs lansat prin Verizon va rezista 214 minute in mod convorbire si pana la 63 de ore in standby.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×