Viteze Internet de 7.2 Mbps prin Vodafone din 18 martie

1.941 ori
<b>Viteze Internet de 7.2 Mbps prin Vodafone din 18 martie</b>Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania urmeaza sa lanseze in data de 18 martie tehnologia HSUPA, care va oferi abonatilor sai viteze Internet de pana la 7.2 Mbps, ne informeaza Mediafax. Vor creste atat viteza de download, pana la 7.2 Mbps, cat...

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania urmeaza sa lanseze in data de 18 martie tehnologia HSUPA, care va oferi abonatilor sai viteze Internet de pana la 7.2 Mbps, ne informeaza Mediafax.

Vor creste atat viteza de download, pana la 7.2 Mbps, cat si cea de upload, prin utilizarea noii tehnologii. S-au efectuat deja teste cu HSUPA in Romania incepand cu anul 2007, dupa cum anunta in noiembrie directorul general Vodafone Romania, Liliana Solomon. Ultima lansare de acest gen a avut loc in 2005, cand Vodafone a pus la dispozitie clientilor sai conectivitate de tip HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access). HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) va creste viteza acestor conexiuni si va pregati publicul pentru conectivitatea WiMAX.

Dintre filialele Vodafone din Europa, cea din Germania a fost prima care a lansat noua tehnologia in luna iulie a anului trecut. De mentionat este faptul ca Orange Romania a testat in premiera tehnologia HSUPA in tara, in mai 2007, aceasta devenind apoi operationala comercial dupa 5 luni. Vodafone Romania se situeaza la ora actuala pe locul 2 in Romania, la capitolul operatori de telefonie mobila, cu 8.8 milioane de abonati, fata de cei 10 milioane pe care i-a atins Orange cu cateva zile in urma.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×