Telefonul-concept Atlas functioneaza pe baza de energie kinetica

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.271 ori
<b>Telefonul-concept Atlas functioneaza pe baza de energie kinetica</b>Designul urmatorului telefon concept este placut privirii, dar veti afla ca specificatiile sale tehnice sunt demne de un low-end. Atuul principal al terminalului este faptul ca acesta poate functiona pe baza energiei kinetice, fara baterie. &nbsp;...

Designul urmatorului telefon concept este placut privirii, dar veti afla ca specificatiile sale tehnice sunt demne de un low-end. Atuul principal al terminalului este faptul ca acesta poate functiona pe baza energiei kinetice, fara baterie.

Telefonul Atlas reprezinta un concept ce apartine designerului Ricardo Baiao, care reuseste sa combine stilul modern cu tehnologia "verde" promovata si de noul Nokia Remade. Atlas este fabricat din aluminiu si sticla, iar suprafata sa centrala este fabricata din cristal de safir, ceea ce creste eventualul pret al handsetului cu cel putin 1000 de dolari.

Terminalul functioneaza pe baza de energie kinetica, comportandu-se ca majoritatea ceasurilor moderne, care se bazeaza pe o greutate oscilanta ce functioneaza in tandem cu un arc. Daca veti sta nemiscati prea mult, energia handsetului se va consuma si va trebui sa miscati telefonul pentru a pune in functiune rotoarele kinetice.

Sursa: concept-phones.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×