Nokia N96 se lanseaza in iunie

2.445 ori
<b>Nokia N96 se lanseaza in iunie</b>Mult-asteptatul Nokia N96 se lanseaza in iunie, cel putin in Marea Britanie, prin intermediul distribuitorului Carphone Warehouse. N96 este practic un N95 cu memorie interna de 16GB, suport pentru Flash si capacitate video avansata. In acelasi timp cu N96...

Mult-asteptatul Nokia N96 se lanseaza in iunie, cel putin in Marea Britanie, prin intermediul distribuitorului Carphone Warehouse.

N96 este practic un N95 cu memorie interna de 16GB, suport pentru Flash si capacitate video avansata. In acelasi timp cu N96 va fi lansat si Sony Ericsson C902, un cameraphone Cyber-shot, prezentat in cadrul Mobile World Congress 2008. Ambele terminale mentionate anterior, vor fi intrecute de catre Samsung G810 Soul, disponibil din mai. Revenind la starul acestei veri, Nokia N96 va costa 550 de euro si va fi dotat cu feature-uri de top, cum ar fi tunerul TV DVB-H sau ecranul QVGA de 2.8 inch.

Pe langa memoria sa de 16GB, handsetul produs de  Nokia va fi dotat si cu un slot microSD, dar si cu o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss. Lista de specificatii continua cu suportul A2DP, difuzoare stereo si conectivitate Wi-Fi si HSDPA (900, 2100 MHz). Sistemul AGPS este la posturi, in vreme ce platforma N-Gage este suportata de catre N96 si gata de a oferi cele mai noi jocuri gamerilor care prefera titlurile portabile. Asteptam acest terminal si in Romania, desi banuim ca va sosi dupa iPhone-ul oferit de Orange, in martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×