Telefonul concept Clover este ecologic si modular

1.560 ori
<b>Telefonul concept Clover este ecologic si modular</b>Se intampla destul de rar sa vedem telefoane concept Samsung, cel putin in comparatie cu cele Sony Ericsson, brand care se poate lauda cu mii de concepte create pana acum de designeri. Ei bine iata ca de aceasta data avem de-a face cu un telefon concept...

Se intampla destul de rar sa vedem telefoane concept Samsung, cel putin in comparatie cu cele Sony Ericsson, brand care se poate lauda cu mii de concepte create pana acum de designeri. Ei bine iata ca de aceasta data avem de-a face cu un telefon concept ecologic, Samsung Clover, pe care il puteti admira mai jos.

Handsetul este fabricat din materiale reciclabile si este de fapt un terminal customizabil, care foloseste 4 module, ce ii permit upgradarea prin intermediul celor mai noi tehnologii. Clover a fost creat in cooperare cu Samsung Corp Milano si utilizeaza modulele anterior mentionate pentru implementarea unor functii vizuale, audio, tip senzor si bazate pe locatie.

Samsung Clover concept

In partea din spate a handsetului se afla un PLCD, care poate trece de la opacitate la transparenta, in functie de nivelul bateriei. Noul terminal concept Samsung mai poate gazdui si alte module, cum ar fi un LCD extra sau senzori electronici de tot soiul.

[Via: Gsmdome.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×