LG lanseaza un nou telefon cu functii muzicale in Korea

1.754 ori
<b>LG lanseaza un nou telefon cu functii muzicale in Korea</b>LG tocmai a prezentat un nou telefon cu functii muzicale in Korea, acesta fiind cunoscut sub numele de LG-GM310, LG-GM210 si LG-GM205, in functie de operatorul care il va comercializa. Printre specificatiile sale se numara o camera de 2 megapixeli,...

LG tocmai a prezentat un nou telefon cu functii muzicale in Korea, acesta fiind cunoscut sub numele de LG-GM310, LG-GM210 si LG-GM205, in functie de operatorul care il va comercializa.

Printre specificatiile sale se numara o camera de 2 megapixeli, memorie interna de 4 GB, suport pentru conectivitate USB 2.0, difuzoare stereo 2.1 (cu subwoofer), engine audio high-end LG si engine Dolby Mobile. Veti dispune practic de un sistem audio la purtator, iar lookul acestui handset nu este deloc de neglijat, el rivalizand cu usurinta cu orice Sony Ericsson Walkman.

Functiile si designul telefonului indica faptul ca acesta va apartine mai degraba segmentului de terminale de nivel mediu, astfel ca pretul sau nu ar trebui sa fie prea mare, la sosirea sa in Europa.

[Via: Akihabaranews.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×