BlackBerry Storm 2 va sosi in curand, cu suport Wi-Fi

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.234 ori

Toate brandurile au avut scapari recent, dezvaluind cele mai "tari" produse care vor fi lansate in aceasta vara/toamna, iar RIM nu poate face exceptie, astfel ca aflam ca BlackBerry Storm 2 se numara printre planurile companiei canadiene. Cel de-al doilea...

Toate brandurile au avut scapari recent, dezvaluind cele mai "tari" produse care vor fi lansate in aceasta vara/toamna, iar RIM nu poate face exceptie, astfel ca aflam ca BlackBerry Storm 2 se numara printre planurile companiei canadiene.

BlackBerry Storm 2

Cel de-al doilea Storm va rezolva mai toate problemele primului model, printre care si lipsa conectivitatii Wi-Fi. RIM si partenerul sau apropiat, Verizon Wireless ar planui o lansare destul de apropiata a handsetului, sau cel putin asa afirma o "sursa din interior", citata de SlashGear. Aceasta lansare ar fi programata pentru septembrie, cu o luna inainte ca actualul model sa implineasca un an.

De asemenea, noul Storm ar fi lansat cu 2 luni inainte ca predecesorul sau sa implineasca un an de la punerea sa in vanzare. Faptul ca terminalul va include suport Wi-Fi, indica o mai mare deschidere a celor de la Verizon, operator nu prea incantat ca utilizatorii sai prefera uneori sa efectueze apeluri via Internet si prin aplicatii VoIP, diminuandu-i astfel profiturile.

[Via: Electronista.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×