Telefonul concept Lenovo inspirat de valurile Oceanului

1.744 ori
<b>Telefonul concept Lenovo inspirat de valurile Oceanului</b>In cazul in care doriti un telefon dotat cu camera, elegant si care sa protejeze mediul inconjurator conceptul Lenovo din imaginea urmatoare este ideal. Designul sau este inspirat din valurile Oceanului, atat cand vine vorba de keypad, cat si de partea...

In cazul in care doriti un telefon dotat cu camera, elegant si care sa protejeze mediul inconjurator conceptul Lenovo din imaginea urmatoare este ideal.

Designul sau este inspirat din valurile Oceanului, atat cand vine vorba de keypad, cat si de partea din spate a terminalului. xin FAN este designerul acestui telefon prezentat pe Coroflot si Concept Phones. Tastatura sa este destul de necomfortabila, dar pentru un design atat de elegant probabil ca trendsetterii ar trece cu vederea acest defect.

Camera conceptului Lenovo include o lentila colorata, care se aseamana cu un bloc de cristal. De mentionat este si faptul ca telefonul este fabricat din materiale ecologice, care ajuta la reducerea poluarii. Lentila conceptului Lenovo este produsa cu ajutorul tehnologiei IMD care foloseste plastic special GE. Aceasta, impreuna cu difuzorul handsetului sunt atasate carcasei printr-un proces avansat de incalzire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×