Pantech Noblesse, un telefon de lux din argint si piele de crocodil

Autor:  | Publicat în:  Pantech 2.588 ori
<b>Pantech Noblesse, un telefon de lux din argint si piele de crocodil</b>Superbul telefon din imaginea urmatoare este Pantech Noblesse, dar nu incercati sa il cautati la magazine online, deoarece el este un concept deocamdata. In mod bizar nu am putut depista display-ul handsetului, desi se pare ca avem de-a face cu un slider....

Superbul telefon din imaginea urmatoare este Pantech Noblesse, dar nu incercati sa il cautati la magazine online, deoarece el este un concept deocamdata.

In mod bizar nu am putut depista display-ul handsetului, desi se pare ca avem de-a face cu un slider. In acest caz, mecanismul glisant ar face ca tastatura sa fie deasupra ecranului, un design foarte ciudat. Pantech Noblesse a fost creat de catre Hyun Sung Lee si prezentat pe Coroflot si Concept Phones. Observam ca partea sa frontala este impodobita cu un metal stralucitor, probabil argint sau otel inoxidabil.

Este interesant modelul tastaturii, care din pacate pare inutilizabila, in special din cauza faptului ca cifrele keypadului nu se disting. Si husa de piele a lui Pantech Noblesse este impresionanta, fiind fabricata (probabil) din piele de crocodil, sau alt astfel de material scump. Stilul si rafinamentul il definesc pe Noblesse si va vom anunta de indata ce el va trece de stadiul de concept, de indata ce acest lucru se va intampla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×