Telefonul concept NEC, cel mai sexy slider din 2008

Autor:  | Publicat în:  NEC 2.621 ori
<b>Telefonul concept NEC, cel mai sexy slider din 2008</b>In cazul in care credeati ca nu se poate mai bine decat LG Synthesis, in ce priveste designul avantgardist, iata ca un user al forumului Productdesignforums infirma aceasta parere, creand un superb terminal NEC. Sliderul pare a fi un telefon cu avansate...

In cazul in care credeati ca nu se poate mai bine decat LG Synthesis, in ce priveste designul avantgardist, iata ca un user al forumului Productdesignforums infirma aceasta parere, creand un superb terminal NEC.

Sliderul pare a fi un telefon cu avansate functii multimedia si dotat cu touchscreen, dar si keypad normal. Pe display-ul sau poate fi vazut sistemul de control al functiilor muzicale, care ar putea la fel de bine servi drept player video. Dispunerea tastelor este destul de interesanta si destul de comoda, spre deosebire de telefonul Sony Ericsson BeiBei, pe care vi-l prezentam mai devreme. Acum ramane doar ca NEC sa adopte acest concept si sa-l transforme intr-un terminal real.

Concept Nec Slider

Am putea spune ca am vazut recent mai multe concepte NEC decat telefoane lansate pe piata si ne-ar surprinde ca urmatorul hit touchscreen sa vina de la producatorul relativ anonim in industria mobila. Niciodata nu ar trebui totusi sa ne orientam dupa brandingul unui telefon concept. Spre exemplu, stiati ca LG Synthesis era de fapt un Samsung, dar logo-ul LG i-a fost imprimat doar pentru ca designerul dorea sa participe la concursul de design al acestui producator?

Sursa: Concept Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×