Sony Ericsson BeiBei prins in actiune

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 952 ori
<b>Sony Ericsson BeiBei prins in actiune</b>Sony Ericsson si-a domolit entuziasmul lansarilor, concentrandu-se pe noile sale terminale, pe care vi le prezentam aproape saptamanal, pe masura ce imagini cu acestea "scapa" pe Internet. In vreme ce Paris a fost modelul nostru preferat pana acum, BeiBei...

Sony Ericsson si-a domolit entuziasmul lansarilor, concentrandu-se pe noile sale terminale, pe care vi le prezentam aproape saptamanal, pe masura ce imagini cu acestea "scapa" pe Internet. In vreme ce Paris a fost modelul nostru preferat pana acum, BeiBei este gata sa ii ia locul, parand a fi un viitor hit al producatorul asiatico-suedez.

In imaginea de mai sus puteti admira versiunea Symbian UIQ a handsetului, intr-o varianta de culoarea diferita fata de prima imagine lansata pe Web. Sony Ericsson BeiBei va fi un telefon din seria Walkman dotat cu touchscreen si ruland sistemul de operare Symbian 9.3. Data de lansare a misteriosului terminal nu este cunoscuta inca, dar nici numele sau oficial, de vreme ce BeiBei nu pare deloc a fi idee buna de branding. Speram ca nu am vazut bine atunci cand prima imagine cu acest handset a poposit pe Internet, dar din pacate multitudinea de butoane este o certitudine, iar tastele par a fi incomode.

Si cei de la Unwiredview afirma ca exista o inghesuiala clara a keypadului sub display, dar acestia recunosc faptul ca tastele sunt bine aranjate. Experienta utilizatorului isi va spune cuvantul, in special in momentul in care degetele mai groase vor apasa 3-4 taste in acelasi timp. In acest caz, vom avea de-a face cu un Sony Ericsson Walkman pentru domnisoare si pianisti, la urma urmei un public tinta potrivit pentru un music phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×