Vodafone lansează telefoane mobile Mclaren Mercedes F1

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 6.824 ori
<b>Vodafone lansează telefoane mobile Mclaren Mercedes F1</b>Vodafone a introdus o gamă de trei noi telefoane mobile de ediție specială care să coincidă cu sponsorizarea de către companie a echipei de formula 1 de la McLaren.&nbsp; Modelul Vodafone McLaren Mercedes 770SH este un telefon 3G de la Sharp...

Vodafone a introdus o gamă de trei noi telefoane mobile de ediție specială care să coincidă cu sponsorizarea de către companie a echipei de formula 1 de la McLaren.

Modelul Vodafone McLaren Mercedes 770SH este un telefon 3G de la Sharp proiectat pentru a reda culorile echipei de F1 și a design-ului mașinii cu culori de argint cromat și rachete roșii.

După cum poate vă așteptați, telefoanele conțin de asemenea imagini ale mașinii de curse Vodafone McLaren Mercedes precum și o interfață de meniu pe aceeași temă, sunete polifonice și joc de curse de mașini.
 
"Aceste noi telefoane exclusive de ediție specială oferă clienților oportunitatea unică de a se apropia de noua echipă Vodafone McLaren Mercedes, prin accesarea de imagini și informații exclusive de-a lungul sezonului de curse F1 prin Vodafone live! Sharp și Samsung ne-au ajutat să producem telefoane unice și inovative ce vor ajuta pe clienții noștri să se bucure pe cât posibil de timpul lor", a declarat Frank H. Rovekamp, Director de Marketing de la Vodafone.

Vodafone McLaren Mercedes F1 phoneVodafone McLaren Mercedes F1 phoneVodafone McLaren Mercedes F1 phone

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×