Vodafone lansează telefoane mobile Mclaren Mercedes F1

6.961 ori
<b>Vodafone lansează telefoane mobile Mclaren Mercedes F1</b>Vodafone a introdus o gamă de trei noi telefoane mobile de ediție specială care să coincidă cu sponsorizarea de către companie a echipei de formula 1 de la McLaren.&nbsp; Modelul Vodafone McLaren Mercedes 770SH este un telefon 3G de la Sharp...

Vodafone a introdus o gamă de trei noi telefoane mobile de ediție specială care să coincidă cu sponsorizarea de către companie a echipei de formula 1 de la McLaren.

Modelul Vodafone McLaren Mercedes 770SH este un telefon 3G de la Sharp proiectat pentru a reda culorile echipei de F1 și a design-ului mașinii cu culori de argint cromat și rachete roșii.

După cum poate vă așteptați, telefoanele conțin de asemenea imagini ale mașinii de curse Vodafone McLaren Mercedes precum și o interfață de meniu pe aceeași temă, sunete polifonice și joc de curse de mașini.
 
"Aceste noi telefoane exclusive de ediție specială oferă clienților oportunitatea unică de a se apropia de noua echipă Vodafone McLaren Mercedes, prin accesarea de imagini și informații exclusive de-a lungul sezonului de curse F1 prin Vodafone live! Sharp și Samsung ne-au ajutat să producem telefoane unice și inovative ce vor ajuta pe clienții noștri să se bucure pe cât posibil de timpul lor", a declarat Frank H. Rovekamp, Director de Marketing de la Vodafone.

Vodafone McLaren Mercedes F1 phoneVodafone McLaren Mercedes F1 phoneVodafone McLaren Mercedes F1 phone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×