Telefonul concept Sony Ericsson PXi il copiaza pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.529 ori
<b>Telefonul concept Sony Ericsson PXi il copiaza pe iPhone</b>Designerul independent de concepte Bence Bogar a decis ca nu are de gand sa astepte lansarea unui nou terminal Sony Ericsson pe 6 noiembrie si a propus propriul telefon concept, pe care-l puteti admira mai jos: Botezat Sony Ericsson PXi, terminalul este...

Designerul independent de concepte Bence Bogar a decis ca nu are de gand sa astepte lansarea unui nou terminal Sony Ericsson pe 6 noiembrie si a propus propriul telefon concept, pe care-l puteti admira mai jos:

Botezat Sony Ericsson PXi, terminalul este compus dintr-o carcasa de magneziu si un display de tip touchscreen cu diagonala de 3.3 inch, care seamana leit cu cel cu care este dotat iPhone. Ecranul se roteste automat si este optimizat pentru inputul cu ajutorul degetelor utilizatorilor dar si prin intermediul unui stylus. Partea dreapta a telefonului gazduieste un mecanism de control si un touchscreen secundar, care se adapteaza in functie de aplicatia deschisa in acel moment.

Smartphone-ul include in mod surprinzator, nu unul ci 2 sloturi destinate cardurilor de memorie. Lista imaginara de specificatii tehnice include si difuzoare stereo si o camera Cyber-shot de 5 megapixeli. Va vom tine la curent cu lista de terminale "Primavara 2008" anuntata de Sony Ericsson in data de 6 noiembrie, in speranta ca terminalul pe care vi l-am prezentat mai sus va deveni realitate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×