Nokia N82, pe mana utilizatorilor deja

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.179 ori
<b>Nokia N82, pe mana utilizatorilor deja</b>La doar cateva zile dupa ce imaginea scapata pe Internet cu Nokia N82 a devenit populara, un astfel de terminal a putut fi vazut in mana unui norocos posesor (sau tester), dupa cum puteti observa in poza urmatoare: Evident, avem de-a face cu o imagine...

La doar cateva zile dupa ce imaginea scapata pe Internet cu Nokia N82 a devenit populara, un astfel de terminal a putut fi vazut in mana unui norocos posesor (sau tester), dupa cum puteti observa in poza urmatoare:

Evident, avem de-a face cu o imagine neclara si greu de confirmat, care conform surselor care au publicat poza, reprezinta o persoana folosind N82 in Argentina. Intre timp asteptam inca o lista completa de specificatii tehnice ale handsetului, de vreme ce informatiile despre acesta nu sunt foarte clare inca. De asemenea nu va putem garanta 100% ca terminalul din imaginea de mai sus este cu adevarat N82 si nu o farsa din partea unui utilizator avid de faima.

Stim ca Nokia are obiceiul de a oferi angajatilor sai sute de telefoane, inca dinainte de lansarea lor oficiala. Decizia a fost luata cu scopul de a testa terminalele, expunandu-le la o folosire indelungata, de catre persoane avizate. Acesta este de obicei ultimul pas in cadrul procesului de testare al unui telefon care urmeaza sa fie lansat pe piata. In majoritatea cazurilor, angajatii sunt sfatuiti sa acopere telefoanele cu huse discrete si sa nu se afiseze cu ele in public, dar regulile sunt facute pentru a fi incalcate dupa cum stim.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×