Telefonul concept toaster

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.137 ori
<b>Telefonul concept toaster</b>Concept-phones.com ne prezinta inca un telefon inedit, care ne aduce aminte de acel ridicol Cheeseburger Phone, prezent in filmul premiat cu Oscar, Juno. De data aceasta avem de-a face cu un telefon-prajitor de paine. Acest Toaster Phone a fost creat de...

Concept-phones.com ne prezinta inca un telefon inedit, care ne aduce aminte de acel ridicol Cheeseburger Phone, prezent in filmul premiat cu Oscar, Juno. De data aceasta avem de-a face cu un telefon-prajitor de paine.

Acest Toaster Phone a fost creat de catre Renata Quintela si nu este chiar un prajitor ci mai degraba un set de 2 telefoane in forma de felii de paine prajita si o baza in forma de prajitor. Inainte sa ridiculizati acest terminal, amintiti-va ca avem de-a face cu un concept, facut probabil din amorul artei si nu pentru utilitate sau glorie. Ati cumpara un astfel de gadget pentru copilul dumneavoastra?

Handsetul nu exista pe piata si nu vedem de ce ar exista vreodata, de vreme ce nici macar display nu are si este mai gros chiar decat noul Sony Ericsson, scapat pe Internet. Imaginati-va ca avem in fata un Walkie Talkie si lucrurile vor sta mai roz decat sunt de fapt. Ma intreb ce parere au copiii despre un astfel de handset. Sa fie prea copilaresc chiar pentru cei mici?

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×