Un nou slider Sony Ericsson depistat de fani

1.298 ori
<b>Un nou slider Sony Ericsson depistat de fani</b>O serie de imagini cu un nou telefon Sony Ericsson au aparut pe forumul SE4M, sugerand ca un nou slider ar putea fi gata de un anunt oficial inainte de finalul saptamanii. Terminalul poarta denumirea "SE123", dupa modelul tuturor prototipurilor oficiale...

O serie de imagini cu un nou telefon Sony Ericsson au aparut pe forumul SE4M, sugerand ca un nou slider ar putea fi gata de un anunt oficial inainte de finalul saptamanii.

Terminalul poarta denumirea "SE123", dupa modelul tuturor prototipurilor oficiale ale companiei, dintre care numeroase au fost "scapate" pe Internet cu mult inaintea lansarii oficiale. In mod bizar, handsetul nu aduce deloc a un Sony Ericsson clasic, deci am putea avea de-a face cu un zvon sau cu un terminal fals. Se pare ca producatorul japonezo-suedez nu se dezminte si este gata dupa o lansare de 6 telefoane la Mobile World Congress sa produca un nou slider.

Ramane de vazut ce fel de branding va primi acesta, avand in vedere noul stil de alegere a denumirilor pentru aceste handseturi. Sa fie acesta un Walkman sau un Cyber-Shot? Poate un terminal destinat browsingului web avansat? Sau va ramane la stadiul de zvon? Probabil producatorul de terminale va infirma sau confirma zvonurile pana la finalul acestei saptamani, in cazul in care nu vedem si un spyshot mai oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×