Telefonul cu blitz selfie Vivo Xshot ajunge În magazine pe 10 iunie, vine cu audio Hi-fi

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.507 ori
<b>Telefonul cu blitz selfie Vivo Xshot ajunge În magazine pe 10 iunie, vine cu audio Hi-fi</b>Anunțat oficial în luna mai, noul cameraphone Vivo Xshot va fi disponibil în magazinele din China de pe 10 iunie. Handsetul se remarcă prin faptul că vine cu o cameră frontală cu blitz și că are audio Hi-Fi. &nbsp; Terminalul are și dotări high...

Anunțat oficial în luna mai, noul cameraphone Vivo Xshot va fi disponibil în magazinele din China de pe 10 iunie. Handsetul se remarcă prin faptul că vine cu o cameră frontală cu blitz și că are audio Hi-Fi.

Terminalul are și dotări high end și va veni în două versiuni: una Snapdragon 800 de 16 GB la prețul de 480 de dolari și una de 32 GB cu Snapdragon 801 și preț de 560 de dolari. Din câte am înțeles, acest handset ar putea sosi și la nivel internațional în curând, dar rămâne de văzut când se va întâmpla asta. Terminalul integrează un display Full HD de 5.2 inch, 2 sau 3 GB RAM și suporta conectivitate 4G LTE.

El dispune și de slot pentru carduri până la 128 GB și are o cameră de 13 MP în spate cu senzor Sony IMX214 și stabilizare optică. Camera din spate are blitz dual LED, iar cea frontală are un senzor de 8 MP și blitz LED. Acest model oferă și funcții de refocalizare, captura video 4K și augmented reality, dar și captura slow motion și fast motion. Vivo Xshot măsoară 7.99 mm în grosime și cântărește 148 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×