Vertu lansează smartphone-ul de lux Signature Touch; acest aduce dotări hardware de top (Video)

809 ori
<b>Vertu lansează smartphone-ul de lux Signature Touch; acest aduce dotări hardware de top (Video)</b>Una dintre cele mai cunoscute companii tech axate pe producerea de terminale de lux este Vertu. De curând, aceștia au anunțat lansarea unui nou terminal de lux ce este fabricat dintr-o carcasă de titan și piele de vițel finisată manual, și anume...

Una dintre cele mai cunoscute companii tech axate pe producerea de terminale de lux este Vertu. De curând, aceștia au anunțat lansarea unui nou terminal de lux ce este fabricat dintr-o carcasă de titan și piele de vițel finisată manual, și anume Vertu Signature Touch.

Vertu Signature Touch dispune de un display 1080p de 4.7 inch ce este protejat de o sticlă de safir de 5.1 inch (118 carate), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 2.3 GHz, Android 4.4 KitKat, 64 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț dual, o cameră secundară de 2.1 megapixeli și o baterie de 2275 mAh.

Vertu Signature Touch

Acesta mai aduce difuzoare audio cu tehnologie Bang&Olufsen, Dolby Digital Plus, încărcare wireless, LTE și NFC. Vertu Signature Touch măsoară 145 mm în lungime, 69 mm în lățime, 10.65 mm în grosime și cântărește 192 grame. Aflăm și suma de bani pe care va trebui să o scoatem din buzunar pentru un astfel de terminal - 11.300$.

Vertu lansează smartphone-ul de lux Signature Touch; acest aduce dotări hardware de top (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×