Telefonul cu camera rotativă Oppo N1 pus În vânzare la prețul de 449 euro Începând cu 10 decembrie

1.906 ori
<b>Telefonul cu camera rotativă Oppo N1 pus În vânzare la prețul de 449 euro Începând cu 10 decembrie</b>Oppo a anunțat astăzi pe pagina sa de Google+ data la care va fi pus în vânzare telefonul cu camera rotativă Oppo N1. Astfel, începând cu 10 decembrie veți putea cumpăra acest handset la prețul de 449 euro. &nbsp; E vorba aici despre un debut...

Oppo a anunțat astăzi pe pagina sa de Google+ data la care va fi pus în vânzare telefonul cu camera rotativă Oppo N1. Astfel, începând cu 10 decembrie veți putea cumpăra acest handset la prețul de 449 euro.

E vorba aici despre un debut european, iar terminalul va oferi un display Full HD de 5.9 inch, procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz și 2 GB RAM. N1 va include și 16 sau 32 GB memorie internă, o cameră de 13 megapixeli în spate, care se va roti la 180 de grade și un panou touch în zona din spate.

Acesta din urmă va fi folosit pentru a naviga în interfața terminalului, în vreme ce folosiți N1 cu o singură mână. N1 este și subiectul unui parteneriat cu CyanogenMod, fiind primul handset care va rula Android sub forma acestui ROM încă din cutie. în ciuda mărimii mări a ecranului, acest device măsoară 9 mm în grosime și cântărește 213 grame, ceea ce nu e chiar rău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×