Oppo R1 prezentat În noi imagini hands on, vine cu ecran de 5 inch, design de Xperia Z1

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.456 ori
<b>Oppo R1 prezentat În noi imagini hands on, vine cu ecran de 5 inch, design de Xperia Z1</b>Ajuns pe web săptămâna trecută sub numele de cod Oppo R829T, telefonul pe care îl vedeți mai jos e acum cunoscut drept Oppo R1. Acest terminal adopta un design tip candybar și a fost din nou fotografiat în câteva imagini hands on pe care le...

Ajuns pe web săptămâna trecută sub numele de cod Oppo R829T, telefonul pe care îl vedeți mai jos e acum cunoscut drept Oppo R1. Acest terminal adopta un design tip candybar și a fost din nou fotografiat în câteva imagini hands on pe care le vedeți în acest articol.

Aparent, avem de-a face cu un handset cu panou din sticlă în zona din spate și cu un design ce amintește de Sony Xperia Z1. Se zvonește că acest telefon va costa în jur de 300 de dolari și va fi lansat la începutul acestei luni, deci în următoarele zile. Din păcate, se pare că acesta este un model TD-SCDMA, deci șansele să îl vedem lansat și internațional sunt minuscule, el rămânând doar în China.

Oppo R1

Oppo R1 va avea o cameră de 8 megapixeli în spate, una frontală de 5 MP, cu moduri de înfrumusețare facială, iar sub ecran se vor afla butoane capacitive. Pe lângă acest model R1, există și zvonuri cu privire la un Oppo Find 5 Mini, cu ecran qHD de 4.7 inch, procesor MediaTek și grosime de 7.75 mm.

Oppo R1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×