Telefonul cu "camera Ultra HD de 24 de megapixeli" promovat În India: Oppo N1 Mini vine cu Super Zoom

1.661 ori
<b>Telefonul cu "camera Ultra HD de 24 de megapixeli" promovat În India: Oppo N1 Mini vine cu Super Zoom</b>Nu vă speriați, Oppo nu a lansat un telefon nou! E vorba despre modelul Oppo N1 Mini, versiunea Mini a handsetului N1, devenit celebru pentru faptul că el are o cameră de 13 MP ce se rotește și are și rol de camera frontală. în fine, în India...

Nu vă speriați, Oppo nu a lansat un telefon nou! E vorba despre modelul Oppo N1 Mini, versiunea Mini a handsetului N1, devenit celebru pentru faptul că el are o cameră de 13 MP ce se rotește și are și rol de camera frontală. în fine, în India telefonul e promovat în aceste zile prin faptul că ar avea o "cameră Ultra HD de 24 de megapixeli".

De fapt Oppo N1 Mini a fost lansat în luna mai, costă 435 de dolari și are o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony și lentila cu 6 elemente. știm că aceeași cameră are o mărime a senzorului de 1/3.2 inch și că iese în evidență prin intermediul unui mod special Super Zoom, care permite ca o fotografie să atingă 24 de megapixeli. E interesant că nici în mai când a fost lansat telefonul nu am primit prea multe detalii despre specificațiile sale.

știm acum că terminalul dispune de un ecran de 5 inch HD, un procesor quad core Snapdragon 400 de 1.6 GHz, o baterie de 2140 mAh și 16 GB stocare. La bord se afla și 2 GB RAM, dar camera rotativă cu Super Zoom rămâne cu siguranță un selling point aici, în afara restului dotărilor. De vreme ce am testat anul trecut două modele Oppo, oare când va sosi și la noi acesta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×