eMAG.ro oferă până la 50% reducere la o gama de accesorii pentru tablete și smartphone-uri

2.147 ori
<b>eMAG.ro oferă până la 50% reducere la o gama de accesorii pentru tablete și smartphone-uri</b>Astăzi, cei de la eMAG.ro decid să ne facă o supriză plăcută prin intermediul unor reduceri ce se vor aplica gamei de accesorii pentru tablete și smartphone-uri. Astfel, vom beneficia de discount-uri de până la 50% la cele mai atractive accesorii...

Astăzi, cei de la eMAG.ro decid să ne facă o supriză plăcută prin intermediul unor reduceri ce se vor aplica gamei de accesorii pentru tablete și smartphone-uri. Astfel, vom beneficia de discount-uri de până la 50% la cele mai atractive accesorii printre care se numără și dispozitivele de tip smartwatch.

Aflăm că acestea din urmă beneficiază de reduceri de până la 30%, un produs foarte atractiv fiind ceasul inteligent Samsung Gear 2 Neo. Acesta dispune de un display de 1.63 inch, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, cât și senzor giroscop și senzor cardiac. Gear 2 Neo este disponibil pe negru, gri sau portocaliu la un preț de 809 lei (preț vechi 899 lei).

Jawbone UP

O altă categorie de accesorii aflate în tendințe sunt și brățările fitness care se pot achiziționa acum la un preț cu 15% mai ieftin. Printre produsele listate, cel mai accesibil model este brațara Jawbone UP care oferă informații despre somn, mișcare, hrană și starea de spirit. Acest model este disponibil într-o gamă variată de culori la un preț de 497 lei (preț vechi - 584 lei).

Avantree Pluto Air

De asemenea, și boxele portabile beneficiază de reduceri speciale, accesoriu ce poate fi purtat cu ușurință în vacanță. Un model atractiv este boxa wirelessAvantree Pluto Air care oferă o rază de acțiune de 10 metri, o autonomie de aproximativ 6 ore și o greutate de doar 81 grame. Prețul acestui model este de doar 111 lei (preț vechi - 159 lei). Mai jos puteți regăsi lista întreagă de categorii și reducerile pentru fiecare în parte.

Categorii accesorii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×