Samsung trimite invitații pentru lansarea lui Galaxy Note 4 de pe 3 septembrie; Evenimentul Unpacked e confirmat!

1.208 ori
<b>Samsung trimite invitații pentru lansarea lui Galaxy Note 4 de pe 3 septembrie; Evenimentul Unpacked e confirmat!</b>E momentul să scoatem calendarele și să le bifăm cu roșu în dreptul datei de 3 septembrie, când Samsung are organizat un nou eveniment Unpacked. Cu emblema IFA inclusă, după cum vedeți în imaginea de mai jos, invitația ne promite ceva nou în...

E momentul să scoatem calendarele și să le bifăm cu roșu în dreptul datei de 3 septembrie, când Samsung are organizat un nou eveniment Unpacked. Cu emblema IFA inclusă, după cum vedeți în imaginea de mai jos, invitația ne promite ceva nou în cadrul unui eveniment Unpacked de lună viitoare. Acel "ceva" e cu siguranță Samsung Galaxy Note 4.

Ne așteptam să îl vedem și pe Samsung Galaxy Alpha cu puțin noroc și poate și un nou smartwatch. Evenimentul are loc pe 3 septembrie, la ora locală 14:00, ceea ce mi se pare interesant, de vreme ce Samsung are o tendință de a lansa produsele flagship spre seară. Despre Galaxy Note 4 avem doar zvonuri, ce includ un procesor Snapdragon 805 sau un Exynos 5 Octa, în funcție de regiune, un display Super AMOLED Quad HD de 5.7 inch și o cameră de 16 megapixeli.

Alte dotări mai fanteziste ar putea include un scanner de retină și un senzor de lumina ultravioletă. în ciuda tuturor leakurilor și informațiilor apărute despre Galaxy Note 4, nimeni nu pare a vorbi despre stylusul său. Ar fi cazul că Sammy să aducă ceva nou, de vreme ce Galaxy Note 3 nu a upgradat cu mult accesoriul S Pen de pe Galaxy Note 2.

Mentionam si ca evenimentul Unpacked are loc la Berlin, unde se va desfasura si showul IFA in prima saptamana a lui septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×