Telefonul cu cel mai mare difuzor din lume e gata de lansare şi vine de la Vkworld; El este Vkworld T3!

Autor:  | Publicat în:  VKWorld 2.257 ori
<b>Telefonul cu cel mai mare difuzor din lume e gata de lansare şi vine de la Vkworld; El este Vkworld T3!</b>Există telefoane pentru pasionaţii de muzică, modele branduite Fender, cu acustică Bang & Olufsen sau Beats, dar modelul de mai jos trece la nivelul următor. E vorba despre Vkworld T3, smartphone-ul cu cel mai mare difuzor din lume. &nbsp; C&acirc;nd...

Există telefoane pentru pasionaţii de muzică, modele branduite Fender, cu acustică Bang & Olufsen sau Beats, dar modelul de mai jos trece la nivelul următor. E vorba despre Vkworld T3, smartphone-ul cu cel mai mare difuzor din lume.

Când spun "cel mai mare" mă refer evident doar la segmentul handseturilor şi atât. Vkworld promite şi cel mai ridicat volum de pe piaţă, iar difuzorul în cauză măsoară 25 x 35 mm şi ar urma să ajungă la un output de 146.1 decibeli, ceea ce e uriaş. Terminalul e comparat cu modele etalon, ca HTC One M9, care figurează cu 93.1 dBA pe lista Vkworld, sau iPhone 6s, cu 78.1 dBA.

Vkworld T3

E promisă şi distorsionare minimă (armonică de excepție) dar şi o separare stereo excelentă. În plus va fi oferit şi un bas profund şi o tehnologie de reducere a zgomotului de fond. La Mobilissimo.ro recordul dacă nu mă înşel era deţinut de BlackBerry Passport, care ajunsese pe la 95 dBA, dar telefoane peste 100 dBA chiar nu am văzut până acum... Rămane să aflăm și prețul acestui model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×