Telefonul cu clapeta Sony Ericsson Bao a scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.080 ori
<b>Telefonul cu clapeta Sony Ericsson Bao a scapat pe web</b>Dupa ce am vazut pentru prima oara modelele Sony Ericsson Kiki si Rachael in acest weekend, iata ca inca un terminal SE misterios isi face aparitia. Este vorba de Sony Ericsson Bao, un telefon cu clapeta care are un design interesant, amintind de un...

Dupa ce am vazut pentru prima oara modelele Sony Ericsson Kiki si Rachael in acest weekend, iata ca inca un terminal SE misterios isi face aparitia. Este vorba de Sony Ericsson Bao, un telefon cu clapeta care are un design interesant, amintind de un handset din seria Nokia Prism.

Nu avem nici un detaliu in legatura cu acest misterios telefon, dar putem observa ca el vine cu o camera foto si probabil si cu un display extern bine ascuns in carcasa. Imaginile cu handsetul au fost descoperite pe forumul Esato, unde apar de obicei concepte Sony Ericsson, deci nu trebuie sa punem prea mult temei pe ele.

Sony Ericsson Bao

Data de lansare a lui Bao ramane un mister, ca si veridicitatea sa si doar o declaratie oficiala a celor de la Sony Ericsson ne va lamuri cat de reale sunt Rachael, Bao si Kiki.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×