Ceasul-telefon LG GD910 va sosi pe piata in luna august

2.234 ori
<b>Ceasul-telefon LG GD910 va sosi pe piata in luna august</b>LG GD910 a fost unul dintre cele mai impresionante terminale prezentate in cadrul showului CES 2009 si iata ca acum aflam ca acest ceas-telefon va sosi pe piata in luna august, debutand in Marea Britanie. Zvonurile afirmau initial ca el va fi in...

LG GD910 a fost unul dintre cele mai impresionante terminale prezentate in cadrul showului CES 2009 si iata ca acum aflam ca acest ceas-telefon va sosi pe piata in luna august, debutand in Marea Britanie.

Zvonurile afirmau initial ca el va fi in magazinele europene in iulie, iar revenind la insula britanica, aflam ca Orange va fi operatorul care va distribui handsetul in exclusivitate. Pretul lui GD910 este deocamdata necunoscut, dar el va fi pe undeva in jurul valorii de 1000 de dolari, mult prea mult pentru un simplu ceas-telefon.

Aceast terminal va sosi dotat cu un display touchscreen si la pachet cu un headset Bluetooth. LG GD910 va suporta videoconvorbiri si conectivitate HSDPA pentru navigare web de mare viteza, daca se poate numi asa experienta web oferita de un ceas.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×