Telefonul cu procesor de 1GHz, prezentat de Qualcomm la CES 2008

937 ori
<b>Telefonul cu procesor de 1GHz, prezentat de Qualcomm la CES 2008</b>In cadrul showului CES 2008, despre care v-am tot vorbit in aceste zile, celebra compania Qualcomm a expus o serie de terminale cel putin interesante, cu rangul temporar de prototipuri. Aceste handseturi sunt dotate cu noul chipset produs de Qualcomm, pe...

In cadrul showului CES 2008, despre care v-am tot vorbit in aceste zile, celebra compania Qualcomm a expus o serie de terminale cel putin interesante, cu rangul temporar de prototipuri.

Aceste handseturi sunt dotate cu noul chipset produs de Qualcomm, pe numele sau Snapdragon, o "gramajoara" de silicon care promite sa ofere cel mai bun raport consum-performanta. Apoi, vine randul modelului Fairbanks sa intre in atentia jurnalistilor de specialitate, reprezentand ideea celor de la Qualcomm de GPS perfect. Navigatorul este dotat cu o camera de 3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video, TV tuner si slot de extensie microSD, plus platforma Windows CE.

Lista continua cu modelul Anchorage, prezent in imaginea de mai sus, un smartphone (concept) tipic, incorporand o tastatura glisanta QWERTY dar si un feature extrem de impresionant: un procesor de 1GHz. Un astfel de chipset ofera destula putere de calcul chiar si pentru un OS desktop performant, nu doar pentru o versiune mobila a sistemului de operare creat de Microsoft special pentru handseturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×