MP3 Player cu difuzor de la Creative

2.545 ori
<b>MP3 Player cu difuzor de la Creative</b>Creative Labs a reusit sa ataseze un difuzor celebrelor sale MP3 playere, Zen Stone si Zen Stone Plus, dovedind ca orice este posibil, cand vine vorba de high tech la nivelul micilor dimensiuni. Evident, nu veti putea da o petrecere in jurul acestor...

Creative Labs a reusit sa ataseze un difuzor celebrelor sale MP3 playere, Zen Stone si Zen Stone Plus, dovedind ca orice este posibil, cand vine vorba de high tech la nivelul micilor dimensiuni.

Evident, nu veti putea da o petrecere in jurul acestor playere, dar gadgeturile sunt destul de utile pentru aceia dintre noi care nu suporta castile, sau pentru cei care nu doresc sa imparta muzica si "ceara din urechi" cu prietenii. Zen Stone este disponibil in variante de 1 si 2GB, in vreme ce Zen Stone Plus ofera un spatiu de stocare de 2 sau 4GB. Bateria acestor playere are o durata de viata de aproximativ 20 de ore, un feature destul atractiv pentru publicul fan Creative.

Toate modelele suporta radio FM, equaliser grafic customizabil, ceas, cronometru si o functie de inregistrare audio. Playerele sunt disponibile in variante de culoare neagra, albastru inchis, roz sau "sampanie". Gadgeturile Creative suporta playback pentru fisiere media in format MP3, WMA si AAC (iTunes Plus). Pretul playerelor nu este cunoscut inca, dar banuim ca le vom vedea si in Romania destul de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×