CES 2008: Celebrul Skype, acum si pe PSP

1.720 ori
<b>CES 2008: Celebrul Skype, acum si pe PSP</b>Industria jocurilor a incercat de-a lungul anilor sa adapteze experientele gameristice la platformele portabile ale marilor jucatori ca Sony si Nintendo. Cei din urma stau mai bine la acest capitol avand un succes urias cu seria GameBoy, dar si cu mai...

Industria jocurilor a incercat de-a lungul anilor sa adapteze experientele gameristice la platformele portabile ale marilor jucatori ca Sony si Nintendo. Cei din urma stau mai bine la acest capitol avand un succes urias cu seria GameBoy, dar si cu mai noul DS. Intre timp Sony isi popularizeaza faimosul PSP pe tot globul, rivalizand cu produsele Nintendo. Printre feature-urile anuntate pentru PSP se numara, mai nou si suportul Skype, avand o vedere ca acum exista o versiune special creata a aplicatiei VoIP pentru consola portabila.

Peste 1-2 luni, posesorii noului model PSP (P-2000) vor putea downloada un update de firmware care va include o aplicatie gratuita, ce va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri de pe un PSP pe altul, sau de pe PSP pe PC. Aceasta cu conditia ca ambele terminale sa se afle in apropierea unui hotspot WiFi. Se pare ca utilizatorii consolei Sony vor putea suna pe telefoane mobile normale prin intermediul retelei Skype, cu tarifele de rigoare.

Pentru o taxa aditionala, fanii PSP isi pot aloca un numar de telefon, la care vor suna utilizatorii Skype sau posesorii de PC-uri care folosesc aceasta aplicatie. Tehnologia necesara convorbirilor initiate de pe PlayStation Portable a fost prezentata in cadrul CES 2008, si anume un microfon si o pereche de casti speciale pentru aceasta functie. Desi Sony nu pare a avea nimic de castigat din aceasta afacere, va trebui sa mai asteptam macar pana la lansarea firmware-ului pentru a intelege strategia gigantului japonez.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×